Sweater med stor rund krave i Kid Silk

Fra 470.00 Kr. - Spar min. 80 Kr.

Ribstrik med én maske ret og én maske vrang bruges normalt i kanterne af strikkede bluser. Denne bluse er dog anderledes, for her er hele blusen strikket i det flotteste rib. Ribstrik er en enkel strikketeknik, men visuelt giver det et helt andet udtryk end det mere traditionelle glatstrik. Blusen er strikket i to tråde Mayflower Super Kid Silk.

Til kittet medfølger den mængde garn du skal bruge, samt en printet opskrift.

Størrelsesguide kan ses blandt billederne.

XXS/XS
470,- Spar 80,-
S/M/L
540,- Spar 120,-
XL/2XL/3XL
602,- Spar 168,-
Varenummer (SKU): 1813 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Ribstrik med én maske ret og én maske vrang bruges normalt i kanterne af strikkede bluser. Denne bluse er dog anderledes, for her er hele blusen strikket i det flotteste rib. Ribstrik er en enkel strikketeknik, men visuelt giver det et helt andet udtryk end det mere traditionelle glatstrik.

Blusen er strikket i to tråde Mayflower Super Kid Silk, som har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram og består af 76 % mohair og 24 % silke. Super Kid Silk er generelt kendetegnet ved at være let og luftig, og denne effekt bevares, selvom der strikkes med to tråde.

Super Kid Silk gør denne bluse ekstra klædelig. Dels har garnet et smukt fluffy skær, og derudover giver Super Kid Silk også blusen et flot og naturligt fald. Blusens primære detalje er dog den store, runde krave, som givet blusen et unikt twist.

Denne opskrift anbefales primært til erfarne strikkere.