Bomuld

12.00 Kr.

Produktbeskrivelse

Hækleboksens bomuldsgarn i er et blødt kvalitetsbomuldsgarn, som er rigtig let at arbejde med. 

Produktdata

  • Materiale: 100% Bomuld
  • Anbefaldet nåelstørrelse: 2,5 – 3 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 170 meter
  • Andet: Maskinvask 60º / Tørres fladt

Se alt vores bomuldsgarn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Ryd
EAN: Varenummer (SKU): HAE-BOM Kategori:

Beskrivelse

Bomuld

Bomuld kommer fra bomuldsplanten, hvor arten Gossypium hirsutum er den mest benyttede. Garnet er den klassiske type garn, og er derfor også en af de mest populær og mest brugte former af garn. Hækleboksens natur bomuldsgarn er lavet af 100% bomuld. Det gør at det er meget nemt og utroligt lækkert at hækle med. Garnet leverer desuden altid en topkvalitet. Du ved hvad du får, og du bliver derfor aldrig skuffet med bomuldsgarn.

Irritation mod huden?

Hækleboksens bomuldsgarn er behageligt mod huden og fugtabsorberende. Da garnet hverken klør eller på anden måde giver irritation mod huden, kan de med fordel anvendes til børnetøj. Det absorberer desuden varmen godt, og er derfor det perfekte materiale til dig, der ønsker at lave blødt og lækkert tøj, da det samtidig kan holde dig eller dine nære varme.

Mange farver og mange anvendelsesmuligheder

Bomuldsgarn er nemt at farve, og du vil derfor kunne finde bomuldsgarnet i alverdens farver. Du vil altid kunne finde en farve til det projekt du skal i gang med, eksempelvis vores natur bomuldsgarn. Ud over de mange flotte farver, kan garnet desuden benyttes til stort set alle projekter, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Se alt vores bomuldsgarn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Vægt0.05 kg
Hækleboksen

Bomuld 8/4

Farve

Natur, Lilla, Turkisblå, Lyseblå, Blå