Hækleboksen December er udsolgt

Bomuld Lysegrøn

Normalpris 14.00 DKK Medlemspris 10.50 DKK

Produktbeskrivelse

Hækleboksens bomuldsgarn i Lysegrøn er et blødt kvalitetsbomuldsgarn, som er rigtig let at arbejde med. Farven er velegnet til at kombinere med alle regnbuens nuancer, men kan også sagtens stå alene.

Produktdata

  • Materiale: 100% Bomuld
  • Farve: Lysegrøn
  • Anbefaldet nålestørrelse: 2,5 – 3 mm
  • Vægt / længde: 50 gram = ca. 170 meter
  • Andet: Maskinvask 60º / Tørres fladt

Se alt vores bomuldsgarn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores lysegrøn bomuldsgarn

Bomuld kommer fra bomuldsplanten, hvor arten Gossypium hirsutum er den mest benyttede. Garnet er den klassiske type garn, og er derfor også en af de mest populær og mest brugte former af garn. Hækleboksens Lysegrøn Bomuldsgarn er lavet af 100% bomuld. Det gør at det er meget nemt og utroligt lækkert at hækle med. Garnet leverer desuden altid en topkvalitet. Du ved hvad du får, og du bliver derfor aldrig skuffet med bomuldsgarn.

Irritation mod huden?

Hækleboksens Lysegrøn Bomuldsgarn er behageligt mod huden og fugtabsorberende. Da garnet hverken klør eller på anden måde giver irritation mod huden, kan det med fordel anvendes til børnetøj. Det absorberer desuden varmen godt, og er derfor det perfekte materiale til dig, der ønsker at lave blødt og lækkert tøj, da det samtidig kan holde dig eller dine nære varme.

Mange farver og mange anvendelsesmuligheder

Bomuldsgarn er nemt at farve, og du vil derfor kunne finde bomuldsgarnet i alverdens farver. Du vil altid kunne finde en farve til det projekt du skal i gang med, eksempelvis vores Lysegrøn bomuldsgarn. Ud over de mange flotte farver, kan garnet desuden benyttes til stort set alle projekter, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Se alt vores bomuldsgarn her:

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
Hækleboksen

Bomuld 8/4

Luk menu

Invite & Earn

Signup to start sharing your link
Signup
×

Kurv