Hækleboksen December er udsolgt

Alpaca Mørkegrå

Normalpris 45.00 DKK Medlemspris 33.75 DKK

Produktbeskrivelse

Hækleboksens Mørkegrå Alpaca er virkelig blødt og meget nemt at arbejde med. Farven er velegnet at kombinere med alverdens forskellige nuancer for at opnå en fordelagtig farveeffekt. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Produktdata

Materiale: 100% Alpaca
Farve: Mørkegrå
Anbefaldet hæklenålstørrelse: 4,5 mm
Vægt/længde: 50 gram = ca. 105-110 meter
Andet: Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filte

Se alt vores garn her:

 

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Hvad er Alpacagarn?

Hækleboksens Mørkegrå Alpacagarn er super lækkert og meget blødt, som kan anvendes til et hav af forskellige opgaver.

Garnet bliver fremstillet af 100 % fin og blød uld fra alpacaen. Alpacaen lever i ca. 3500 – 5000 meters højde i Andesbjergene, dette kræver en pels af en helt enestående beskaffenhed. Alpacagarn består således af hule fibre og den stillestående luft, som dermed opstår imellem de enkelte fibre er årsag til, at pelsen har en fantastisk naturlig isolerende effekt.

Oveni dette, er alpacagarnet fugtabsorberende. Det betyder, at garnet har en helt fantastisk evne til at transportere sveden væk fra kroppen, hvilket betyder, at du altid kan føle dig tør og godt tilpas. Alpacagarnet kan anvendes til hækleprojekter året rundt.

Slidstærk

Hækleboksens Mørkegrå Alpaca er spundet af 3 tråde. Garnet er desuden meget fleksibelt, da det ikke blot er velegnet til hækling, men altså også strikning og filtning.

Allergi og irritation?

Hækleboksens Alpaca Mørkegrå garn er meget glat, dette betyder at garnet ikke giver kløen eller irritation ved kontrakt med kroppen, som ellers kan opleves med andre typer af uldgarn.

Oplever du en allergisk reaktion ved eksempelvis fåreuld. Anbefaler vi i stedet at bruge alpacagarn. Alpacagarnet vil for manges vedkommende være en langt bedre løsning, da der i garnet her ikke forekommer lanolin, som eksempelvis fåreuld. Er du ikke så meget til uldtrøjer osv. så giv alpacagarnet en chance.

Mange muligheder for anvendelse

Alpacagarn er et meget let materiale, og kan snildt anvendes til at fremstille tøj til alle årstider. Som nævnt, kan garnet anvendes til hækling, strikning og filtning, og der vil altså derfor altid være et projekt at gå i gang med. Da det er et let og luftigt materiale, kan det anvendes til begge køn, og i alle aldre. Du vil desuden opleve at mange opskrifter henviser til brug af alpacagarn, da det er utroligt populært og noget utroligt lækkert garn.

Se alt vores garn her:

 

Find os på

Facebook HækleboksenInstagram Hækleboksen

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
Hækleboksen

Alpaca

Luk menu

Invite & Earn

Signup to start sharing your link
Signup
×

Kurv