Velkommen til

Jeg hedder Charlotte og er indehaver af Hækleboksen og Strikkeboksen – samlet under vingerne i Heart of Wool ApS.

Hele min barndom var der altid gang i strikketøjet hos min mor og ikke mindst de hjemmestrikkede dejlige sokker fra min farmor.

Det er en hobbyforretning for mig – mit primære job har altid været og er stadig indenfor økonomi og regnskab – men nyder at ”ligge” den firkantede hjerne når jeg skal slappe af.
Jeg nyder denne del af min kreative rejse. Og håber jeg kan give jer en masse forskellige overraskelser over tid. Måske kan jeg give nogle nybegyndere modet til at starte – nemt nok når man kan – men bare kom i gang – I vil ikke fortryde det.

Er heldigvis omgivet af en masse dejlige veninder der er ligeså kreative og kommer med gode idéer og sparring på min rejse. De hjælper også med at pakke jeres bokse.

Jeg er hele tiden i gang med at undersøge markedet for spændende garn til jeres bokse og til hylderne som I kan købe hele tiden. Elsker alt det rå og naturlige – så tilbehør vil være at finde i forskelligt træ og naturmaterialer.

Jeg selv hiver helst strikketøjet frem – men har et mål: Jeg skal lære at hækle! Har dog ikke sat slutdato på det mål – men følg med. Det skal nok komme.

Dejligt I vil være med i vores hyggelige kreative klub i Hækleboksen.

Charlotte

 

Charlotte