Hækling

På den ene eller anden måde har hækling altid fyldt en del i mit liv. Min opvækst er foregået både i USA og i Danmark. I USA brugte jeg meget tid hos mine elskede bedsteforældre, hvor min Grandma altid havde gang i et nyt hækleprojekt. Heraf kommer min passion for hækling. Da jeg var lille, fandt jeg det altid afslappende at sidde sammen med min Grandma, imens hun hæklede i lange baner. I takt med at jeg blev lidt ældre, fik jeg selv en hæklenål samt et garnnøgle i hænderne. Det var her mit hækleeventyr begyndte. De efterfølgende år sad vi ofte og hæklede over en kop varm te i timevis.

Min grandma og jeg

De gode minder

Jeg har altid forbundet hækling med en hyggeligere tid, hvor jeg enten kunne koble af efter en lang dag, eller bruge noget kvalitetstid sammen med min Grandma, hvilket man jo aldrig kan få nok af. Når jeg hækler i dag, bliver jeg ofte sendt direkte tilbage i stuen, hvor alle de hyggelige minder jeg har, kommer tilbage til mig, som om det var i går. I dag foregår det nu oftere hjemme i vores egen stue og i mine veninders selskab, hvilket er mindst lige så hyggeligt.

Min Grandma betød meget for mig og jeg har altid forbundet hækling med hende, og deraf udspringer idéen til Hækleboksen. Med Hækleboksen er mit formål og ønske at dele hækling med andre, skabe nye idéer, dele opskrifter og ikke mindst vil jeg løbende dele de opskrifter, som min Grandma lavede og lærte fra sig. Jeg håber, at du vil være en del af mit hækleunivers, og at jeg kan blive en del af dit.

De kærligste hilsner

Hækleboksen

Holdet bag Hækleboksen

Catalina Ferreira

Stifter og hækler

Mikkel Bruhn Stenkjær

Medstifter, pakkedreng og alt det tilhørende