Henviser du, giver du 50%

Har din ven, kollega eller noget familie vist interesse for Hækleboksen, hvorfor så ikke lave en henvisning, og giv 50% på den første boks?

Det er altid sjovere at være 2 om noget, har du en ven eller noget familie der gerne vil prøve vores boks, så giv dem en henvisning. Ved en henvisning giver du nemlig 50% på deres første boks. Det er vi sikker på, at de vil blive meget glade for.

Vi har førhen givet 50% til både den henviste og til dig der henviste. Dette er jf. forbrugerombudsmanden ikke lovligt, og vi må derfor ikke give dig andet end et kæmpe TAK, for at hjælpe os med at udleve vores drøm!

Reglerne om uanmodede henvendelse – Hvordan må jeg ikke kontakte min ven?

Vi som virksomhed er ansvarlig for, at du overholder reglerne for spam og uanmodede henvendelser, når du henviser Hækleboksen til en ven eller familiemedlem.
Når du henviser Hækleboksen må du derfor ikke tage kontakt til venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms, mail eller andre digitale kanaler med det formål at markedsføre Hækleboksen.

 

Du må godt henvise Hækleboksen, hvis vi dukker tilfældigt op i en samtale med din ven eller familiemedlem. Eksempelvis kan du være ude at gå en tur med din hund, hvor du bærer et stykke tøj,  som du har fået lavet gennem vores bokse. Her kan du møde en ven eller familiemedlem, som viser interesse for dette stykke tøj og her må du godt henvise, og forklare at hun/han gennem din henvisning kan få 50% på den første boks.

 

Hvordan fungerer det?

1.

Har din gode veninde, din søde kollega eller en helt tredje vist interesse, kan du henvise til Hækleboksen.

2.

Inden et køb, skal den henviste blot skrive en mail til hej@haekleboksen.dk.

Mailen har ikke de store krav, dog vil vi gerne vide hvem der har henvist. Herved kan vi bekræfte at person der har henvist, er et aktivt medlem af Hækleboksen.

3.

Når du har sendt en mail, vil du efter kort tid få svar med rabatkode. (I weekenden kan svartiden være længere)
Så nemt er det 🙂