Hvad får jeg? Er det noget for mig?

Din Hækleboks vil altid være fyldt med nye og sjove projekter til en masse timers god hygge. Du vil derfor aldrig få 2 Hæklebokse der er ens, og vil derfor aldrig komme til at kede dig!

Medlemsfordele

Mine fordele som medlem?

Som medlem får du altid 25% i Garnbutikken, så der er altid mulighed for at købe noget billigt garn. Oveni de 25% rabat, får du også fri fragt, hvis du vælger, at samle forsendelse med månedsboksen. Husk desuden, at deltage i vores konkurrence på Instagram, så har du mulighed for at vinde en Hækleboks!

Vind en Hækleboks

Hvor meget får jeg?

Den store boks har altid en minimumsværdi af 500 kr. og ofte meget højere. Den normale Hækleboks har altid en værdi højere end prisen på 169,-.

Det er forskelligt fra måned til måned, om der vil være ét større projekt, eller flere mindre opgaver. Vi garanterer i hvert fald, at der altid er til en hel del timers hygge.

Indholdets kvalitet

Vi importerer selv vores garn direkte fra producenten. Alt garn er kommet igennem kvalitetskontrol, herved sikrer vi, at garnet lever op til forventningerne, da det ikke krymper ved korrekt vask, samt ikke medfører kløe.  Herved sikrer vi en god kvalitet til stærke priser

Luk menu
×

Kurv