Lynhurtigt overblik

  • Altid meget mere værdi

  • Kan opsiges når som helst indtil 1 dag inden næste forsendelse.

  • Alitd et opksriftshæfte

  • Mere end bare høj kvalitets garn

  • 25% + gratis samsending

Sådan fungerer Hækleboksen

1. Vælg størrelse

 

Vælg om du vil have den store eller den normale Hækleboks.

2. Vælg levering

 

Vælg om du vil have Hækleboksen leveret til hoveddøren, eller til nærmeste pakkeshop

3. Nyd din Hækleboks

 

Glæd dig. Der er nu en lækker Hækleboks på vej, med en masse timers underholdning. Så simpelt er det!

Hvad får jeg? Er det noget for mig?

Din Hækleboks vil altid være fyldt med nye og sjove projekter til en masse timers god hygge. Du vil derfor aldrig få 2 Hæklebokse der er ens, og vil derfor aldrig komme til at kede dig!

Mine fordele som medlem?

Som medlem får du altid 25% i Garnbutikken, så der er altid mulighed for at købe noget billigt garn. Oveni de 25% rabat, får du også fri fragt, hvis du vælger, at samle forsendelse med månedsboksen.

Hvor meget får jeg?

Den store boks har altid en værdi der er meget højere end prisen. Værdien vil således altid være meget højere end prisen på 299,- og den lille Hækleboks har altid en værdi højere end 134,-.

Det er forskelligt fra måned til måned, om der vil være ét større projekt, eller flere mindre opgaver. Vi garanterer i hvert fald, at der altid er til en hel del timers hygge.

Hvilket garn kan jeg forvente at finde i boksen?

Du vil med garanti altid få kvalitetsgarn i boksen. Garnmærker du kan forvente at finde i boksen vil være Lang Yarns, Mayflower, Järbo m.fl. Vi forsøger hele tiden at finde nye spændende garnleverandører, så du altid får noget nyt.

Vi importerer desuden selv garn direkte fra producenten. Alt vores garn er kommet igennem kvalitetskontrol, herved sikrer vi, at garnet lever op til forventningerne. Ved selv at importere garn, kan vi sikre en høj kvalitet til stærke priser.