Glæd dig! 
Hækleboksen og Strikkeboksen abonnement genstarter fra Januar!

Skriv dig op til at få besked så snart Hækleboksen og Strikkeboksen kan bestilles.

Sådan fungerer Hækleboksen og Strikkeboksen abonnement

1. Vælg størrelse

Vælg om du vil have deluxe eller den normale Hækle- eller Strikkeboks.

2. Vælg levering

Vælg om du vil have Hækle- eller strikkeboksen leveret til hoveddøren, eller til nærmeste pakkeshop. Vælg om du vil have hækle- eller strikkeboksen leveret hver eller hveranden måned.

Glæd dig. Der er nu en lækker Hækleboks eller strikkeboks på vej, med en masse timers underholdning. Så simpelt er det!

Hvad får jeg? Er det noget for mig?

Din Hækle- eller strikkeboks vil altid være fyldt med nye og sjove projekter til en masse timers god hygge. Du vil derfor aldrig få 2 Hækle- eller strikkebokse der er ens, og vil derfor aldrig komme til at kede dig!

Mine fordele som medlem?

Som medlem får du altid 25% i Garnbutikken, så der er altid mulighed for at købe noget billigt garn. Oveni de 25% rabat, får du også fri fragt, hvis du vælger, at samle forsendelse med månedsboksen.

Hvor meget får jeg?

Du vil altid få garn, opskrift og tilbehør til en langt højere værdi, end hvis delene skulle købes enkeltvis, så der er gode penge at spare med en abonnementsboks

Det er forskelligt fra måned til måned, om der vil være ét større projekt, eller flere mindre opgaver. Vi garanterer i hvert fald, at der altid er til en hel del timers hygge.

Hvilket garn kan jeg forvente at finde i boksen?

Du vil med garanti altid få kvalitetsgarn i boksen. Garnmærker du kan forvente at finde i boksen vil være Lang Yarns, Karen Klarbæk, Mohair by Canard m.fl. Vi forsøger også at finde nye spændende garnleverandører, så du får noget nyt.